cameras.Rundvee.Akkerbouw.MKB.Hardware.Veehandel.
start

                    Erfbewaking met superieure beeldkwaliteit

 

 

Compleet   dvd recorder, 17” tft scherm  2 cameras  2 x 20 mtr. kabel geheel is zelf

makkelijk aan te sluiten voor                                                                      excl BTW     € 1099,-

 

Hoge resolutie voor scherp beeld

Deze robuuste nachtzicht heeft een resolutie van 700 beeldlijnen. Hij werkt met geavanceerde functies zoals 3D-DNR ruisreductie en D-WDR. Dankzij de hoge resolutie krijgt u een ongekend scherp beeld.

 

Extra sterk nachtzicht

Overdag ziet u een mooi beeld in kleur. Zodra het begint te schemeren, schakelt de camera over op infrarood nachtzicht. De camera is voorzien van extra sterk nachtzicht. En kan tot wel 50 meter ver zien in volledige duisternis!

 

Tegenlicht of weinig licht?

Geen probleem! Dankzij de geavanceerde D-WDR technologie krijgt u met deze camera een superieure beeldkwaliteit. Zelfs wanneer er veel tegenlicht is. De innovatieve 3D-DNR ruisreductie verbetert het beeld bij weinig licht en garandeert een helder nachtzicht.

 

Verstelbare lens

Deze camera heeft een verstelbare lens. Daarmee stelt u zelf de beeldhoek in. Zoom in als u een specifiek gebied vergroot wilt bekijken. Zoom uit als u de volledige ruimte wilt zien.

 

Flexibel bevestigen

Zodra u de metalen behuizing heeft gemonteerd, draait u de camera gemakkelijk in alle richtingen. De camera is geschikt voor binnen en buiten dankzij de stevige waterdichte behuizing. De beugel beschermt de kabel tegen vandalisme.

 

17 inch TFT scherm

Bekijk uw camerabeelden op dit 17 inch TFT scherm

Direct op een recorder of VGA omvomer aan te sluiten

Ideaal om 4 camerabeelden op weer te geven.

 

4 kanaals standalone DVR

Neem 4 camerabeelden op bij beweging

Werkt samen met alle draadloze en bekabelde camera's